Παράκαμψη Διόδια Θηβών (για Αθήνα)

Δυστυχώς άλλη μια παράκαμψη διοδίων για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη έχει κλείσει. Όπως αρκετοί αναγνώστες μας αναφέρουν αλλά και μετά από την χθεσινή μας επίσκεψη στο σημείο, η είσοδος στο 90 χλμ έχει σφραγιστεί, και στα δύο ρεύματα με αποτέλεσμα και το βενζινάδικο και ο χώρος εστίασης να κλείσουν και να μην υπάρχει πλέον πρόσβαση στον παράδρομο για την Θήβα αλλά και διέξοδος στην εθνική για Θεσ/νίκη. Άρα οι οδηγίες μας για την παράκαμψη των διοδίων Θηβών προς την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη παύουν πλέον να ισχύουνDSCN3374ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τιμή για Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Όχι βέβαια ότι και για τις άλλες κατηγορίες τρώγεται…… αλλά γειά σου και πάλι εθνική οδός. Μάλλον καλά σε λένε »Νέα Οδός για λίγους…..»

Μετά την έξοδο για Αλίαρτο όπου ΔΕΝ μπαίνουμε προετοιμαζόμαστε για το cafe 90 επί της εθνικής όπου και μπαίνουμε.

DSCN3367DSCN3370Συνεχίζουμε όλο ευθεία έχοντας την εθνική οδό παράλληλα στα δεξιά μας….. sorry στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ!!! και σε κάποιο σημείο περνάμε και ακριβώς δίπλα από τα διόδια.

DSCN3373 DSCN3375Στο τέλος της ευθείας και αφού περάσουμε λοξά από τα πλευρικά διόδια της Θήβας ο δρόμος μας βγάζει σε διασταύρωση όπου αριστερά μας βγάζει στην εθνική με διόδια……. δεξιά στην Θήβα άρα εμείς επιλέγουμε  ευθεία απέναντι έτσι ώστε να βρεθούμε πάλι παράλληλα στην εθνική οδό.

DSCN3379 DSCN3382Στην αμέσως επόμενη διασταύρωση μετά από κάποια χιλιόμετρα στην γέφυρα που περνά πάνω από την εθνική στρίβουμε αριστερά, για να πάμε από την άλλη πλευρά της εθνικής, και μετά αμέσως στην πρώτη στροφή δεξιά.

DSCN3383 DSCN3384 DSCN3385Μετά από κάποια χιλιόμετρα φθάνουμε σε διασταύρωση πάνω από την εθνική όπου ακολουθούμε αυτές τις πινακίδες για Θήβα Αθήνα και όχι για Χαλκίδα Σχηματάρι

DSCN3388Και έτσι μετά από λίγο εμφανίζεται μπροστά μας και η πινακίδα που δείχνει Σχηματάρι δεξιά Θήβα ευθεία και ΑΘΗΝΑ ΔΕΞΙΑ……..

DSCN3390Και είσοδος στην εθνική οδό μέχρι την επόμενη παράκαμψη στα διόδια Αφιδνών.

Advertisements

2 thoughts on “Παράκαμψη Διόδια Θηβών (για Αθήνα)”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s